Top

Portalietmuntje

5% Korting
  • Portalietmuntje
€ 20,00
19,00

Wanneer pas je een Portaliet muntje toe?

Veel mensen dragen hun telefoon de hele dag bij zich en ‘s-nachts ligt hij vaak op het nachtkastje (of nog erger, op het bed, net naast hun oor je wilt er tenslotte bovenop zitten hé, voor als ze je bellen). Met andere woorden: ze worden dag en nacht blootgesteld aan de straling van hun telefoon.
Daarnaast maken de meeste mensen thuis of op het werk gebruik van draadloos internet (wifi), DECT telefoons, babyfoons, iPads, Tablet, PC's, GPS navigatie van uw auto en andere draadloze apparatuur,

De werkzaamheid van de Portaliet.

De werkzaamheid van Portaliet is gebaseerd op het transformeren van negatieve energieën (daarnaast optimaliseerd de portaliet het meridiaanstelsel) en niet, zoals bij veel andere producten, op het absorberen van energieën. Het gaat hier dus om een kwalitatieve verandering. Daarom blijft Portaliet onbeperkt werkzaam en hoeft het niet energetisch gereinigd te worden.

Er zijn steeds meer indicaties dat de elektromagnetische (EM) straling die deze apparaten afgeven een negatief effect heeft op de gezondheid van de mens.
Ook is uit onderzoek gebleken dat gebruik van de mobiele telefoon ook een direct fysiek effect heeft; het verhoogt de temperatuur van de hersenen. Daarom adviseren wij om ondanks de toepassing van Portaliet, het gebruik van mobiele telefoons zoveel mogelijk te beperken en indien mogelijk gebruik te maken van een headset.Product is niet meer leverbaar
Klanten beoordelingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over