Top

Multiple 50+

  • Multiple 50+
20,97
per stuk

Gezond oud worden.... Dat is toch wat we allemaal wensen?

Mayor™ Pharmaceuticals heeft voor de snelst groeiende bevolkingsgroep de nieuwste VitaMist® spray ontwikkeld want... 50-plussers hebben de toekomst!

Iedereen wil oud worden en niemand wil het zijn, wordt vaak gezegd.

In de komende eeuw zullen de meeste mensen veel ouder worden dan de vorige generaties. In de 20e eeuw zijn we gemiddeld 30 jaar ouder geworden...... dat is meer dan in de voorgaande 5000 jaar!

Ouderdom wordt vaak geassocieerd met chronische aandoeningen en verminderde activiteit. Het is een feit dat met het toenemen der jaren de kans hierop toeneemt

Hoe oud we zullen worden en op welke manier is deels genetisch bepaald maar daarnaast spelen omgevingsfactoren en leefstijl een belangrijke rol. Steeds meer wetenschappelijk onderzoek laat zien dat "gezond oud worden" niet alleen maar genetisch bepaald is maar dat we hierin zelf een belangrijke invloed op kunnen uitoefenen. Een groot deel van onze gezondheid hangt mede af van onze leef- en eetstijl.

In het kader van voeding zien we dat een volwaardige optimale voeding – aangevuld met extra nutriënten – de kans op chronische aandoeningen kan verkleinen. Hierbij dienen we een aantal factoren extra aandacht te geven zoals; in hoeverre is onze dagelijkse voeding nog volwaardig en in hoeverre stellen we onze maaltijden met zorg en optimaal samen? Zijn wij in staat de nutriënten uit onze voeding voldoende op te nemen? Zijn we ons bewust dat ons vermogen tot absorberen van nutriënten afneemt naarmate we ouder worden?

De voedselbehoefte neemt af naarmate we ouder worden. Dit wordt o.a. veroorzaakt door minder lichaamsbeweging. Daarom heeft u (als u ouder wordt) minder calorieën nodig. Het gevolg hiervan is dat we onze voeding per calorie moeten optimaliseren. Dit betekent ook dat we zorgvuldiger en selectiever moeten zijn bij de keuze van onze voedingselementen.

Vele nutriënten spelen een beschermende rol bij veroudering en verhogen de vitaliteit. VitaMist® Multiple 50+ ....uw partner voor een lang en gezond leven.

Bevat o.a.: Vitamine A, C, D, E, B1, B2, B3, B5, B6, B12, vitamine K, foliumzuur, biotine, choline, chroom, jodium, mangaan, selenium, coenzyme Q10.Verwachte levertijd: 5 dagen
Klanten beoordelingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over