Top

ReVitalizer

  • ReVitalizer
20,97
per stuk

Zoals de naam al doet vermoeden is VitaMist® ReVitalizer™ ontwikkeld om een energiestoot te geven op de momenten dat je het echt nodig hebt. Deze mix van energiegevende vitaminen, kruiden en nutriënten, worden d.m.v. de spraytechnologie met supersnelheid aan het lichaam aangeboden, waarbij de volle potentie van deze nutriënten optimaal wordt benut.

VitaMist® ReVitalizer™ is om vele redenen al lang het favoriete product van heel veel gebruikers. Wanneer je dat gevoel van vermoeidheid voelt opkomen geven een paar pufjes je al snel meer energie en vitaliteit. Maar niet alleen dat, ReVitalizer™ is zelfs ook een krachtige ademverfrisser die sneller werkt dan je ooit hebt ervaren. Geuren die zijn achtergelaten door koffie, alcohol, roken, knoflook, uien en andere sterke stoffen worden op effectieve wijze bestreden door dit mengsel van natuurlijke kruiden. Je zal blij zijn dat je ReVitalizer™ hebt uitgeprobeerd...... en waarschijnlijk ook de mensen om je heen!

Bevat o.a. Vitamine A, E, B1, B3, B6, B12, Selenium, Glysine, L-Cysteïne, extract van gember, zouthoutwortel, haver, peterselie, passiebloem, rozebottel, schizandra.


Verwachte levertijd: 5 dagen
Klanten beoordelingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over