Top

Multiple (volwassene)

  • Multiple (volwassene)
20,97
per stuk

Een van de meest populaire supplementen van deze tijd, de VitaMist® Multiple, combineert vele essentiële vitaminen en mineralen in een dosis. Hoewel de meeste voedingsdeskundigen je de raad geven je voedingsstoffen te ontlenen aan een uitgebalanceerd dieet, is gebrek aan tijd er vaak de oorzaak van dat dit niet lukt. Degenen die er voor gekozen hebben hun voedingsinname veilig te stellen door supplementen aan hun dieet toe te voegen, worden door VitaMist® Multiple in staat gesteld om dat op een snelle en prettige manier te doen en dat tevens met de hoogst beschikbare graad van absorptie.

VitaMist® Multiple omvat een formule van meer dan 12 verschillende vitaminen en mineralen die op maat gemaakt is om te voldoen aan wat het menselijk lichaam nodig heeft. Het bevat o.a. de vitaminen A, C, D, E, vitamine B-complex, thiamine, niacine, pantotheenzuur B6 en B12, foliumzuur, bèta-caroteen en meer.

Je lichaam in balans houden, dat is waar het om draait bij VitaMist® Multiple.

Bevat o.a: Vitamine E, vitamine B3, vitamine B5, vitamine C, vitamine B1, vitamine A, vitamine D, vitamine B6, foliumzuur, vitamine B12, biotine, bètacaroteen, rozebottel extract, sporenmineralen.


Verwachte levertijd: 6 dagen
Klanten beoordelingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over