Top

Biozar

  • Biozar
89,00

Maak kennis met Biozar.

Ik wil graag via deze weg Biozar onder de aandacht brengen. Dat Biozar een heel bijzonder product is, wordt steeds duidelijker. Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat de oorzaak van dit soort aandoeningen bijna allemaal terug te leiden zijn tot een immuunsysteem wat niet voldoende werkt. Het lijkt dat slechte voeding en stress invloed hebben op de ontwikkeling van auto immuunziektes. Welke resultaten er met Biozar worden berijkt mag ik van de KOAG KAG hier niet meer vermelden, maar dat deze spectaculair zijn kan ik je wel vertellen. Het immuunsysteem krijgt een boost die het nodig heeft om je lichaam te laten herstellen.
De lijst van ziektes en kwalen en waarbij een verminderde weerstand of een auto-immuunsysteem wat zich tegen ons heeft gekeerd, is bijna oneindig. Natuurlijk ben je de persoon die is wat die eet. Slechte voedingsgewoontes zijn in de meeste gevallen de oorzaak van een minder functionerende weerstand of erger nog.

Wat doet Biozar?

Wat Biozar precies doet weet ik niet, maar het resultaat is wel steeds dat in groepen mensen (of dieren) de gebruiker niet ziek word waar de omgeving dat wel word.

Oorzaken van onbalans of ziekten.

Sinds we weten dat ons immuunsysteem in onze darmen zit, weten we ook hoe belangrijk het is om dat goed te verzorgen.
Een slecht verteringsproces kan leiden tot chronische klachten.

10% van de Nederlandse bevolking heeft bijvoorbeeld last van spastische darmen. Zo kan verkeerde voeding ook van invloed zijn op het darmkanaal, die kan beschadigd raken. Naast deze beschadigingen kan er in het darmkanaal ook een verstoring plaats vinden van de microbe huishouding. Hoe dan ook zal een “vervuild” darmkanaal er toe leiden dat het immuunsysteem het nodige te verduren krijgt en op langere termijn ook minder goed gaat functioneren.
In de natuur draait alles om balans, waarom weten wij er soms voor ons zelf geen raad mee?
Veel ziektes worden door een verstoord immuunsysteem veroorzaakt, voorbeelden zijn er te over; kanker, reuma, psoriasis, hooikoorts, astma etc. etc.

Deze verpakking heeft een inhoud van 180 ml.


Klanten beoordelingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over