Top

Neuro Sync

Nieuw
  • Neuro Sync
435,60

Neuro-Sync - Verantwoordelijk toegepaste technologie kan bijdragen tot het scheppen van natuur-identieke elektrische milieuomstandigheden.

Wanneer de natuur model staat bij de ontwikkeling van biologisch werkzame techniek, dan is de werking ook natuurlijk.
 
Ingewikkelde analyse van natuurlijke elektrische velden en zorgvuldige verwerking van alle relevante natuurkundige gegevens vormen de basis voor een natuurgetrouwe replica van natuurlijke elektrische milieuomstandigheden.
In dezelfde mate waarin de ongestoorde natuur effect heeft op ons, zendt het elektroveld stimulatie apparaat NEURO-SYNC zwakke pulserende elektrische velden uit. In de directe omgeving van het lichaam werken deze signalen stimulerend op het zenuwstelsel en de hersenen.

Na een korte reactietijd vindt het brein deze stimulatie aangenaam, en probeert het met deze frequentieritmes te synchroniseren.

Het complete autonome zenuwstelsel en bijna alle verdere hersenfuncties worden zo in een extreem optimale toestand gebracht. Zenuwen en hersengolven zijn de biologische besturingssignalen voor alle activiteiten van het gehele lichaam. Zo wordt door een zwak pulserend elektrisch veld over optimale hersenfuncties het gehele organisme in een biologisch en bio-energetisch positieve toestand gebracht.
Storende non-biologische elektrische velden uit de omgeving door technische apparaten hebben dan nog maar een geringe, of helemaal geen invloed meer op het lichaam.
Dit geeft tevens een effectieve bescherming tegen ‘elektrosmog’. De daarvoor noodzakelijke technologie is dankzij de moderne micro-elektronica gereduceerd tot een formaat dat gemakkelijk en onopvallend mobiel gebruik op ieder moment mogelijk maakt.
 


Klanten beoordelingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over