Top

Pine Bark

  • Pine Bark
27,97
per stuk

Pine Bark 

Deze spray bevat een krachtige, natuurlijke anti-oxidant die bekend staat als proanthocyanidine. Deze wordt gewonnen uit pijnboomschors en staat bekend als een van de meest efficiënte en natuurlijke vrije-radicalenvangers.

Vrije radicalen, inclusief peroxiden, zijn bijproducten die in ons lichaam gevormd kunnen worden. Vrije radicalen kunnen zich ontwikkelen doordat we blootgesteld worden aan vervuiling en giftige chemicaliën in lucht, voedsel en water, of doordat we overmatig blootgesteld worden aan zonlicht. Vrije radicalen worden tevens gevormd door de normale chemische processen in ons lichaam, hierbij is ook de stofwisseling van meervoudig onverzadigde vetten inbegrepen. Kortom, het is belangrijk om vrije-radicalenvorming te voorkomen ter bescherming van gezonde cellen en weefsels

Het menselijk lichaam heeft een afweersysteem in de vorm van speciale enzymen die vrije radicalen neutraliseren en opruimen. Anti-oxidanten, zoals proanthocyanidine, ondersteunen de werking van deze enzymen. VitaMist® PineBark benut deze kracht door de toevoeging van vitamine B6.

PineBark extracten staan ook bekend voor het behoud van sterke en elastische bloedvaten, wat een gunstige invloed heeft op de bloedsomloop. Het is gunstig voor soepele aderen.

Deze sprays zijn een welkome toevoeging aan ieders dagelijkse voeding.


Pine Bark bevat o.a.: Proanthocyanidine (pijnboomschors extract), vitamine B6


Verwachte levertijd: 3 dagen
Klanten beoordelingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over