Top

argiMAX

  • argiMAX
20,95
per stuk

argiMAX 

  • Arginine is een aminozuur. Aminozuren spelen een belangrijke rol in het lichaam. Het zijn stoffen die de chemische omzetting van voedingsnutriënten bewerkstelligen. Het lichaam kan met met behulp van aminozuren zorgen dat alle benodigde stoffen worden aangemaakt en alle processen naar behoren verlopen. Arginine is in 1886 ontdekt door de Zwitserse chemicus Ernst Schultze.
  • Citrulline is ook een aminozuur. De naam is afgeleid van het Latijnse citrullus, watermeloen, waarin het ook voorkomt.
    De combinatie van Citrulline en Arginine spelen een essentiële rol in het lichaam.
    Beiden zijn belangrijk voor het behoud van een sterke, soepele vaatwand. Dit maakt onderdeel uit van een normale doelmatige bloedsomloop naar de organen en weefsels.
  • Stikstofmonoxide (NO) is een gas dat door het lichaam wordt gemaakt en komt bij de meeste levende wezens voor. Het speelt een uiterst belangrijke rol als neurotransmitter (signaalstof) in het zenuwstelsel. en is betrokken bij vele processen in het lichaam.

De Nobelprijs voor Fysiologie in Geneeskunde werd uitgereikt aan de artsen/onderzoekers Robert F. Furchgott, Louis J. Ignarro en Ferid Murad, voor hun ontdekking betreffende "stikstof als signaalmolecuul in het hart-en vaatstelsel".

Omdat alleen het aminozuur Arginine verantwoordelijk is voor de productie van stikstof in het lichaam, heeft het onderzoek achter de Nobelprijs ons in staat gesteld om de belangrijkheid te begrijpen betreffende dit bijzondere nutriënt.

Nutura Argimax 
bevat naast arginine en citrulline de vitaminenook vitamine D en E.


Bevat o.a.: Vitamine A, vitamine E, vitamine C, vitamine B3, foliumzuur, bètacaroteen, rozenbottel extract (bioflavonoïden).Klanten beoordelingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over