Top

(Bue-Green) Sea Spray

  • (Bue-Green) Sea Spray
25,97
per stuk

In VitaMist® Sea Spray zijn de meervoudig onverzadigde vetzuren omega-3 (linoleenzuur) en omega-6 (linolzuur) gecombineerd. Deze beide vetzuren worden gewonnen uit spirulina, een blauwgroene alg die op verschillende plaatsen in de wereld te vinden is en uit lijnzaad, een plant waarvan de cultivering reeds teruggaat tot het oude Egypte.

Deze essentiële vetzuren vervullen talloze functies in het lichaam. Zij ondersteunen de vorming van een groep bestanddelen die bekend staan als prostaglandinen, die verantwoordelijk zijn voor talloze effecten in het gehele lichaam. Meervoudig onverzadigde vetzuren kunnen helpen bij de verlaging van het cholesterolgehalte.

In Blue-Green Sea Spray zijn als extra carotenoïden toegevoegd, inclusief bèta-caroteen, dat dient ter aanvulling en ondersteuning van anti-oxidanten en chlorofyl, dat er om bekend staat ondersteunend te werken bij het herstellend vermogen van de huid. Acht van de tien mensen krijgen niet de hoeveelheid vetzuren binnen die het lichaam nodig heeft. Bent u een van hen?

In VitaMist® Blue-Green Sea Spray worden de hoogwaardigste meervoudig onverzadigde vetzuren gebruikt uit plantaardige bronnen. Deze formule is dan ook geschikt voor vegetariërs.

Bevat o.a.: Vitamine E, lijnzaadolie, spirulina-extractVerwachte levertijd: 1 dag
Klanten beoordelingen (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten