Top

Calsium / Magnesium

  • Calsium / Magnesium
25,97
per stuk

De voordelen van deze unieke nutriëntenspray zijn tweeledig. Als eerste dient VitaMist® CalMag als "multi-kruiden" voedingssupplement welke uw lichaam van alle voordelen voorziet van niet minder dan dertien verschillende kruiden. Kruiden vanuit de gehele wereld; elk met een rijke ervaringshistorie m.b.t. een gunstige invloed op de gezondheid.

Ten tweede voorziet CalMag™ u van elementaire calcium en magnesium in de juiste fysiologische verhouding, voor een constante aanvoer van deze essentiële electrolyten. Calcium en magnesium-voedingssupplementen hebben getoond een belangrijke bijdrage te kunnen leveren voor het behoud van sterke botten en mineralisatie van een goede botaanmaak, alsmede bij verhoogde calciumbehoefte (i.v.m. de overgang). VitaMist® CalMag™ bevat ook nog vitamine D, een vitamine die een vitale rol speelt bij de verhoging van kalkopname in botten.

Een rijke mix van weldadige kruiden zijn aan deze formule toegevoegd om een bijdrage te kunnen leveren aan algehele gezondheid en welzijn. Veel mensen gebruiken al een of meerdere van deze natuurlijke middelen op aanbeveling van hun gekwalificeerde behandelaar of na het lezen van artikelen over de gezondheidsaspecten hiervan. VitaMist® CalMag™ combineert simpelweg vele van deze in één aangenaam smakende formule.

VitaMist® CalMag™..... "op uw gezondheid" – de natuurlijke weg.

Preventief in tezetten bv i.v.m. met ontzuring van het lichaam (wil je afvallen, dan zal je in veel gevallen ook je lichaam moeten ontzuren) en Spataderen

Bevat o.a.: Vitamine D, calcium, magnesium, extract van alfalfa, kattenkruid, cayenne, venkel, gember, waternavel, heemswortel, rode klaver, rozemarijn, salie, valeriaan, witte eik, betonie.Verwachte levertijd: 1 dag
Klanten beoordelingen (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten