Top

Calsium / Magnesium

  • Calsium / Magnesium
25,95
per stuk

CALMAG™ van NUTURA®

De voordelen van deze unieke nutriëntenspray zijn tweeledig.
  • Als eerste dient NUTURA® CalMag als "multi-kruiden" voedingssupplement welke uw lichaam van alle voordelen voorziet van niet minder dan dertien verschillende kruiden. Kruiden vanuit de gehele wereld; elk met een rijke ervaringshistorie m.b.t. een gunstige invloed op de gezondheid.
  • Ten tweede voorziet CalMag™ u van elementaire calcium en magnesium in de juiste fysiologische verhouding voor een constante aanvoer van deze essentiële elektrolyten.

NUTURA® CalMag™ bevat ook nog vitamine D, een vitamine die een vitale rol speelt bij de verhoging van kalkopname in botten en zorgt voor behoud van sterke botten.


De Gezondheidsraad beveel senioren en mensen met een donkere huidskleur aan om extra vitamine D te gebruiken ter versterking van de botten.

Een rijke mix van weldadige kruiden zijn aan deze formule toegevoegd om een bijdrage te kunnen leveren aan algehele gezondheid en welzijn.
NUTURA® CalMag™..... "op uw gezondheid" – de natuurlijke weg.


Bevat o.a.:
Vitamine D, calcium, magnesium, extract van alfalfa, kattenkruid, cayenne, venkel, gember, waternavel, heemswortel, rode klaver, rozemarijn, salie,  witte eik, betonie.Verwachte levertijd: 1 dag
Klanten beoordelingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over