Top

Colloïdal Minerals

  • Colloïdal Minerals
20,97
per stuk

Dr Clive Colloïdal Minerals...
Waarom zijn mineralen noodzakelijk voor ons?

Vaak word het belang van mineralen in de voeding over het hoofd gezien. Ongeveer 95% van de functies van ons lichaam zijn afhankelijk van mineralen in één of andere vorm. 
Door de uitputting van de bodem en het verlies van de toplaag als gevolg van overstromingen, over-irrigatie, en ontbossing, en een slechte vruchtwisselingis een groot deel van het spoor gehalte aan mineralen verloren gegaan. Daarmee ontbreekt het ook in onze voeding. Veel van de groente en fruit diewe vandaag de dag kopen, bevat minder dan de helft van het aantal mineralen in vergelijking tot in biologisch geteelde producten vinden. 
Colloïdal Minerals van KareMor's bevat meer dan 70 mineralen, zowel de mineralen als ook sporenmineralen, daarmee is het product een van de meest complete minerale producten op de markt vandaag de dag.
De Mineralen die je vind in de Colloïdal Minerals Spray van KareMor  zijn gewonnen uit versteende resten van humus afzettingen gevonden in Utah. Deze versteende resten zijn ongeveer 75 miljoen jaar geleden ontstaan uit plantaardig materiaal, dus in de tijd dat de aarde schoon was en vrij van vervuiling. 
Enkele voordelen van een mineraalrijke voeding zijn de hoge energie-niveaus en een betere benutting van ons voedsel en supplementen. In een omgeving zonder  mineralen vinden we dat niet vitaminen kan functioneren.
Het is zeer belangrijk dat dit product niet worden gezien als een aanvulling voor een bepaald mineraal - het is een mengsel van meer dan 70 mineralen die allemaal aanwezig zijn zeer lage concentraties, en in de juiste fysiologische verhouding. 
Met deze spray streven we ernaar om beperkte hoeveelheden van een zeer groot aantal verschillende mineralen te bieden.


Verwachte levertijd: 5 dagen
Klanten beoordelingen (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten