Top

Colloïdal Minerals

  • Colloïdal Minerals
20,97
per stuk

Dr Clive Colloïdal Minerals...
Waarom zijn mineralen noodzakelijk voor ons?

Vaak word het belang van mineralen in de voeding over het hoofd gezien.
Ongeveer 95% van de functies van ons lichaam zijn afhankelijk van mineralen in één of andere vorm. 

Door de uitputting van de bodem, het verlies van de toplaag als gevolg van overstromingen, over-irrigatie, ontbossing en een slechte vruchtwisseling, is een groot deel van het spore gehalte aan mineralen verloren gegaan.
Daarmee ontbreekt het ook in onze voeding. Veel van de groente en fruit die we vandaag de dag kopen, bevat minder dan de helft van het aantal mineralen in vergelijking tot in biologisch geteelde producten vinden. 

De mineralen van Nutura bevat meer dan 70 mineralen, zowel de mineralen als ook sporen mineralen.
Daarmee is het product een van de meest complete minerale producten op de markt vandaag de dag.
De Mineralen die je vind in de mineraal Spray van Natura zijn gewonnen uit versteende resten van humus afzettingen gevonden in Utah. Deze versteende resten zijn ongeveer 75 miljoen jaar geleden ontstaan uit plantaardig materiaal, dus in de tijd dat de aarde schoon was en vrij van vervuiling. 

Enkele voordelen van een mineraalrijke voeding zijn de hoge energie-niveaus en een betere benutting van ons voedsel en supplementen. 
In een omgeving zonder mineralen blijkt het moeilijker om vitamine op te nemen. M.a.w. je zal functioneren met het te kort van verschillende vitaminen.


Verwachte levertijd: 5 dagen
Klanten beoordelingen (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten