Top

Folacin

  • Folacin
20,97
per stuk

Foliumzuur

Folaat, folacine, foliumzuur, vitamine B9 en B11 zijn veelvoorkomende namen voor één vitamine uit de B-complex groep. De enige officiële naam is echter foliumzuur.

De Gezondheidsraad 

Het is een essentiële stof bij de foetale ontwikkeling en de Gezondheidsraad beveelt zwangere vrouwen aan foliumzuur te gebruiken in de aangegeven dosering, ter bevordering van een goede ontwikkeling van het zenuwstelsel van het ongeboren kind. De gezondheidsraad beveelt ook vrouwen met een kinderwens en zwangere vrouwen aan om extra foliumzuur te gebruiken, ter verlaging van het risico op een open ruggetje.

Meer algemener zou je kunnen stellen:

Een Algemenere kijk zegt: Mannen en vrouwen in  de vruchtbare leeftijd, zwangeren en ouderen dienen Folium zuur te gebruiken. Daarnaast mensen die gewoon foliumzuur niet kunnen activeren of medicatie slikken die de activering van foliumzuur tegenwerkt zoals antireumatica en chemotherapeutische middelen.

Van foliumzuur, mede in combinatie met vitamine B6 en B12, is bekend dat het helpt bij de verlaging van homocysteïne-gehalten. Ook vitamine B-12 en B-6 maken deel uit van dit VitaMist® Folacin complex. Bij regelmatig gebruik kan Folacin je energie en welzijnsniveau verbeteren.

Foliumzuurtekort is het meest voorkomende vitaminetekort ter wereld. Een significant percentage vrouwen tussen 25-40 hebben lage foliumzuurspiegels. Tekorten worden in verband gebracht met orale anticonceptiemiddelen, slechte eetgewoonten, drugs en alcoholgebruik, roken en extreme diëten. Als je 15 jaar of ouder bent en niet tussen de 150 tot 280 mcg foliumzuur per dag krijgt (400 voor zwangere vrouwen), dan is dit de spray voor jou.

Bevat o.a.: Vitamine B6, vitamine B12 en foliumzuur

Lees meer over Foliumzuur op Verwachte levertijd: 5 dagen
Klanten beoordelingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over