Top

Ionic Minerals

  • Ionic Minerals
20,95
per stuk

IONIC MINERALS van NUTURA®  (NIEUW)

NUTURA® IONIC MINERALS-spray is een unieke mineralenspray met een breed complex van ionische mineralen voor een ultieme opname van de meest essentiële elementen.

De kracht van geïoniseerde en electrolytische mineralen:

Alle mineralen in NUTURA® IONIC MINERALS zijn geïoniseerd en komen onderling in de juiste balans voor. Juist door deze natuurlijke balans vermijdt men het teveel van het ene element wat kan leiden tot een onbalans bij het andere.

In geïoniseerde vorm zijn de sporenelementen in de NUTURA® IONIC MINERALS Spray het meest geschikt om goed opgenomen te worden op celniveau. En doordat de elementaire mineralen zo klein zijn, kunnen ze zelfs door het slijmvlies direct in het bloed worden opgenomen.)

Geïoniseerde mineralen zorgen voor een betere elektrische geleiding, communicatie tussen onze cellen en primaire lichaamsfuncties. Voedingstoffen worden daardoor beter ondersteund om daar te komen waar zij het meest nodig zijn.

De ionische mineralen in de NUTURA® IONIC Minerals-spray zijn volledig biologisch beschikbaar. Door deze vorm kunnen kleinere doseringen optimaal en veilig worden gebruikt. Via onze ultieme opnamemethode komen de mineralen op celniveau in ons lichaam voor en worden ze gebruikt bij honderden processen.
 
NUTURA® IONIC MINERALS bevat alle wettelijk toegestane mineralen in de best opneembare vorm.

WAT ZIJN IONISCHE MINERALEN?

Mineralen hebben de eigenschap zich te binden aan andere elementen.
Ionische mineralen zijn specifieke ongebonden elementen met een elektrische lading in een oplossing, in dit geval water. De minerale deeltjes zijn nog kleiner dan een nanometer.

NUTURA® IONIC MINERALS SPRAY bevat 100% in water opgenomen ionische elementaire mineralen in de biologisch beschikbare vorm.

Het belangrijkste punt voor absorptie van een mineraal is je ervan te verzekeren dat het in ionische vorm is. Hierbij is de belangrijkste factor dat het mineraal ongebonden is waardoor het herkend, opgenomen en verwerkt kan worden. Als zodanig kunnen kleinere, veilige en optimale doseringen worden gebruikt.

Het belangrijkste punt voor absorptie van een mineraal is je ervan te verzekeren dat het in ionische vorm is. Hierbij is de belangrijkste factor dat het mineraal ongebonden is waardoor het herkend, opgenomen en verwerkt kan worden. Als zodanig kunnen kleinere, veilige en optimale doseringen worden gebruikt.

De mogelijkheid van het lichaam om een mineraal te benutten is primair een kwestie van afmeting van de grootte van de deeltjes en de opneembaarheid, oftewel de biologische beschikbaarheid. Indien de deeltjes klein genoeg zijn, dan is het niet alleen in staat tot opname in het lichaam, maar het bereikt ook absorptie op celniveau. Dit is de sleutel tot volledig gebruik van de voordelen en het nut van deze nutriënten.

Omdat de wateroplosbare mineralen niet afhankelijk zijn van spijsverterings- of enzymatische functies zijn ze bijzonder nuttig als dagelijks supplement met name voor ouderen en anderen die behoefte hebben tot suppletie van deze belangrijke mineralen.

NUTURA® IONIC MINERALS Spray is vrij van suikers, gluten, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en dierlijke bijproducten. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bevat een complex van: calcium, magnesium, boron, chroom, koper, jodium, ijzer, mangaan, molybdeen, fosfor, kalium, seleen, silicium, zwavel (msm), zink, chloor en natrium.

Dr. Clive Colloïdal Minerals.
Waarom zijn mineralen noodzakelijk voor ons?

Vaak word het belang van mineralen in de voeding over het hoofd gezien.
Ongeveer 95% van de functies van ons lichaam zijn afhankelijk van mineralen in één of andere vorm. 

Door de uitputting van de bodem, het verlies van de toplaag als gevolg van overstromingen, over-irrigatie, ontbossing en een slechte vruchtwisseling, is een groot deel van het spore gehalte aan mineralen verloren gegaan.
Daarmee ontbreekt het ook in onze voeding. Veel van de groente en fruit die we vandaag de dag kopen, bevat minder dan de helft van het aantal mineralen in vergelijking tot in biologisch geteelde producten vinden. 

De mineralen van Nutura bevat meer dan 70 mineralen, zowel de mineralen als ook sporen mineralen.
Daarmee is het product een van de meest complete minerale producten op de markt vandaag de dag.
De Mineralen die je vind in de mineraal Spray van Natura zijn gewonnen uit versteende resten van humus afzettingen gevonden in Utah. Deze versteende resten zijn ongeveer 75 miljoen jaar geleden ontstaan uit plantaardig materiaal, dus in de tijd dat de aarde schoon was en vrij van vervuiling. 

Enkele voordelen van een mineraalrijke voeding zijn de hoge energie-niveaus en een betere benutting van ons voedsel en supplementen. 
In een omgeving zonder mineralen blijkt het moeilijker om vitamine op te nemen.
M.a.w. je zal functioneren met het te kort van verschillende vitaminen.


Klanten beoordelingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over