Top

L-Glutamine Complex

2% Korting
  • L-Glutamine Complex
€ 18,34
18,00

L Glutamine Complex

L-Glutamine is als vrij aminozuur betrokken bij de meeste stofwisselingsprocessen, zoals de zuur-basebalans, de stofwisseling van koolhydraten, vetten en eiwitten.

Voor de darmmucosa (slijmvlies) is het een belangrijk substraat. Glutamine is een belangrijke bouwstof voor glucosemoleculen en een belangrijke energiebron voor de dunne darm.

De behoefte aan Glutamine neemt enorm toe in periode dat er een beroep wordt gedaan op het immuunsysteem.

L-Glutamine is met name belangrijk voor het Common Mucosal Immune System (CMIS), de immuunfunctie in de slijmlagen van het lichaam zoals in de luchtwegen, de geslachtsorganen maar vooral ook in het maag-darmkanaal. Glutamine is voor het behoud van een goede darmfunctie. Een gezond darmslijmvlies is van groot belang voor een goede opname van voedingsstoffen.

N-Acetylglucosamine ondersteunt de opbouw en het herstel van het darmepitheel, de synthese van darmslijmvlies en bevordert de groei van goede bacteriën. N-Acetyl-Glucosamine is nodig voor de synthese van andere glycosaminoglycanen die een integraal onderdeel zijn van bindweefselstructuren op diverse plekken in het lichaam, zoals huid, de darmwand en bloedvaten.
In de darmen biedt glucosamine bescherming bij infecties.

L-Methionine is een van de essentiële zwavelhoudende aminozuren. Met L-Methionine wordt methylering mogelijk gemaakt.Klanten beoordelingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over