Top

LadyMate

  • LadyMate
20,97
per stuk

Ladymate

Deze formule heeft z'n sporen reeds verdiend en doet z'n naam eer aan. Al jaren behoort VitaMist® LadyMate™ tot de topproducten uit het assortiment. Voorzien van de vitaminen thiamine (B1), niacine (B3), pantotheenzuur (B5), vitamine B12 en E, alsmede bèta-caroteen en een natuurlijke kruidenbasis, is LadyMate™ een simpele oplossing bij ongemakken voorafgaand aan / rondom / tijdens de menstruatie en bij overgangsverschijnselen.

Bevordering van een normale menstruatie.

VitaMist® onderzoekers en wetenschappers ontwikkelden LadyMate™ om behulpzaam te kunnen zijn bij de bevordering van een normale menstruatie en kan hulp bieden bij wisselende stemmingen tijdens de menstruatiecyclus en opvliegers tijdens de overgang. Bent u prikkelbaar vòòr de menstruatie en tijdens de overgang? LadyMate™ kan uw behulpzame maatje zijn.

B-vitaminen

De B-vitaminen spelen een belangrijke rol bij de energieproductie en stimuleren samen met bèta-caroteen het immuunsysteem. Bèta-caroteen-supplementen worden tevens beter geabsorbeerd dan carotenen uit de voeding.
 
Vele vrouwen gebruiken LadyMate™ tezamen met VitaMist® Adult Multiple formule, om het lichaam de benodigde nutriënten te leveren om normaal en op een natuurlijke manier te functioneren.

Bevat o.a.:

Vitamine E, B1, B3, B5, B6, B12, foliumzuur, bèta-caroteen, teunisbloemolie, soja lecithine, extract van blue cohosh, kliswortel, muurkruid, bijenpollen, iepeschors, valeriaan, sporenmineralen.
 


Verwachte levertijd: 5 dagen
Klanten beoordelingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over