Top

De OERspronkelijke keuken

Nieuw
  • De OERspronkelijke keuken
28,50
per stuk

De Oerspronkelijke keuken neemt je mee terug naar de voeding zoals onze verre voorvaderen die ook gegeten zouden kunnen hebben.
Het wordt langzamerhand steeds duidelijker dat het westerse voedingspatroon voor veel mensen niet ideaal is. We eten vaak ongezond, te vaak en onvolwaardig. Als je wilt overstappen naar een gezondere voedingswijze valt het niet mee om te ontdekken wat er nu voor jou goed is. Er wordt heel veel in algemene bewoordingen geschreven over gezonde voeding, maar de individuele behoefte van de mens wordt hierbij gewoonlijk genegeerd. Toch zijn we allemaal anders, met onze eigen behoeften en overgevoeligheden.

Het boek bevat vele recepten voor ontbijten, lunches en avondmaaltijden gebaseerd op oervoeding ofwel het Paleodieet, maar dan in vier variaties:

  • de milde oervoeding, voor wie nog moet wennen aan een nieuwe manier van eten.
  • de basis oervoeding, voor wie wat strenger voor zichzelf moet zijn.
  • de koolhydraatarme oervoeding, voor wie kilootjes verliezen anders niet lukt.
  • de vegetarische oervoeding, voor wie geen vlees of vis wil eten.

De hierboven gebruikte kleuren zijn doorgevoerd in het boek, de recepten zijn verdeeld over de 4 kleuren.
Naast deze heerlijke recepten is er in dit boek heel veel ruimte gemaakt voor achtergrondinformatie over voeding en de werking van je lichaam. Deze benadering maakt het je makkelijker om je eigen handleiding te ontdekken. Of je nu gewoon gezonder wilt worden, of een aantal kilootjes wilt afvallen, met ‘de Oerspronkelijke keuken’ heb je dat zo voor elkaar.

Klanten beoordelingen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over