Top

Vitamine & Mineralen

B12-500
B12-500
Onze productie van B12 neemt af door natuurlijke veroudering, waardoor B12 supplementatie bijna noodzakelijk is. 
Dit krachtige vitamine B12 supplement voorziet u van energie. Het is een uiterst effectief alternatief voor pijnlijke injecties en is ideaal voor mensen met (maag)absorptie-problemen.
€ 25,97
C-Zink
C-Zink
C-Zinc, een perfecte combi om je weerstand te verhogen..Vitamine C verhoogt de weerstand + Zinc optimaliseerd de slijmvliezen. Een perfecte combi om je weerstand te verhogen. (Ook in te zetten bij tandvlees problemen en een verstopte neus)
€ 20,95
Colloïdal Minerals
Colloïdal Minerals
Het is heel belangrijk dat dit product word gezien als een totaal product. Het is een mengsel van meer dan 70 mineralen die allemaal aanwezig zijn in zeer lage concentraties en in de juiste fysiologische verhouding. 

Met deze spray streven we ernaar om beperkte hoeveelheden van een zeer groot aantal verschillende mineralen te bieden.
€ 20,97
E+Selenium
E+Selenium
Het helpt het natuurlijke afweersysteem tegen schade die kan ontstaan gedurende tijden van oxidatieve stress. 
€ 20,97
Folacin
Folacin

Foliumzuurtekort

is het meest voorkomende vitaminetekort ter wereld. Een significant percentage vrouwen tussen 25-40 hebben lage foliumzuurspiegels. Tekorten worden in verband gebracht met orale anticonceptiemiddelen, slechte eetgewoonten, drugs en alcoholgebruik, roken en extreme diëten. Mannen en vrouwen in de vruchtbare leeftijd, zwangeren en ouderen dienen Folium zuur te gebruiken. Daarnaast mensen die gewoon foliumzuur niet kunnen activeren of medicatie slikken die de activering van foliumzuur tegenwerkt zoals antireumatica en chemotherapeutische middelen.

€ 20,97
Multiple (volwassene)
Multiple (volwassene)
VitaMist® Multiple omvat een formule van meer dan 12 verschillende vitaminen en mineralen die op maat gemaakt is om te voldoen aan wat het menselijk lichaam nodig heeft.
€ 20,97
Multiple 50+
Multiple 50+
Steeds meer wetenschappelijk onderzoek laat zien dat "gezond oud worden" niet alleen maar genetisch bepaald is maar dat we hierin zelf een belangrijke invloed op kunnen uitoefenen. Een groot deel van onze gezondheid hangt mede af van onze leef- en eetstijl.
€ 20,97
VitaFerrum
VitaFerrum
VITAFERRUM ™, het eerste en enige vloeibare ijzer-voedingssupplement in sprayvorm voor orale absorptie!
€ 20,97
Vitamine D
Vitamine D
De meest recente wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat de dagelijkse behoefte van vitamine D véél hoger ligt dan eerder werd aangenomen. Vitamine D tekorten worden dan ook in toenemende mate waargenomen.
€ 20,97